Відкриття табору "Сонячний зайчик"!

/Files/images/prishklniy_tabr/DSCN6239(1).JPG Коли закінчується навчальний рік, для школярів починається весела і яскрава пора – канікули! Але провести всі сонячні дні вдома перед телевізором і комп’ютером – це залишитися без казкових емоцій, нових друзів, різноманітних розваг.
Літо – найвеселіша для дітей пора року, адже влітку найдовші та найцікавіші канікули. Пригоди літа не повторюються з року в рік, а дарують нові види відпочинку, цікаві розваги та зустрічі. Стільки всього дивовижного можна побачити, навчитись та зробити. А ще підрости, зміцніти, порозумнішати.
Щороку в нашій школі працює табір відпочинку «Сонячний Зайчик» з денним перебуванням при СЗОШ №2.
Відкриття роботи табору 30.05.2017 року пройшло під гаслом «Танцюй, співай, грайся, Здоров’я набирайся!». На святі були присутніми близько 200 дітлахів. У цей день відбулася святкова програма «Літня гра Сонячних Зайчиків»» , де діти разом грали у веселі ігри, брали участь у різноманітних конкурсах, малювали на асфальті, презентували свої таланти. А на останок діти ласували морозивом від нашого спонсора.

/Files/images/prishklniy_tabr/DSCN6266-COLLAGE.jpg/Files/images/prishklniy_tabr/DSCN6260-COLLAGE.jpg /Files/images/prishklniy_tabr/DSCN6284-COLLAGE.jpg /Files/images/prishklniy_tabr/DSCN6250-COLLAGE.jpg
/Files/images/prishklniy_tabr/DSCN2052.JPG /Files/images/prishklniy_tabr/DSCN2035.JPG

Кiлькiсть переглядiв: 187