Тиждень початкових класів

З 22.02. по 26.02. в Шепетівській СЗОШ № 2 традиційно проходитиме тиждень початкових класів. Його завжди з нетерпінням чекають молодші школярі. Адже це тиждень розваг , змагань, подорожей. І хоч карантин вніс свої корективи – всі заходи будуть проводитися в межах одного класу, але вже сам початок тижня був цікавим і незвичним. До кожного класу завітали казкові герої, які у формі міні – вистави повідомили школярам про початок тижня і познайомили їх з планом проведення.
/Files/images/2020-2021/tijden_pochatkovih_klasv/IMG-e83e65482fff330e392853e183856352-V.jpg

Перший день тижня – день патріотичного виховання і здорового способу життя пройшов весело і насичено. Першокласники провели спортивні розваги.Між учнями других класів пройшли спортивні змагання ‘’ Твікс – сильна парочка ”. Третьокласники провели ‘’ Спортивні перегони ’’. В 4-А класі відбувся ‘’ Спортивний мікс – здорові, сильні,витривалі ”. В 4-Б класі пройшов '' Парад вітамінів ”.

Другий день тижня початкових класів-день цікавої математики. Це було справжнє свято для юних любителів математики. По класах було проведено "Математичні калейдоскопи, вікторини, перегони", інтелектуальні ігри та головоломки. В 1-Б класі пройшов відкритий урок математики. Школярі були в захваті, адже мали можливість перевірити свої вміння логічно мислити, показати свою уважність і спостережливість, вміння розв'язувати нестандартні завдання.

Середа, третій день тижня початкових класів, був присвячений українській мові. В 1-А класі пройшов відкритий урок-гра з письма. Молодші школярі змагались у конкурсі мовознавців, провели мовні розваги і мовні перегони. Серед другокласників пройшла гра "Мовне намисто" і вікторина "Вчимося, друзі, слово любити". Учні поглибили свої знання з української мови, а також дізнались багато цікавих фактів про рідну мову.

Четвертий день тижня початкових класів- найулюбленіший у молодших школярів. Це- день казки. Конкурс малюнків "Моя улюблена казка", урок-змагання знавців казок, творчий конкурс "Створи власну казку", вікторина "Стежками улюблених казок", інсценізації, розваги-таким насиченим був цей день Діти показали, що вони знають, люблять і читають казки.

В п'ятницю, після віртуальних подорожей, конкурсів і вікторин на природоохоронну тематику, відбулося закриття тижня початкових класів. До школярів знову завітали гості. Це була Королева Знань зі своїми доньками-Принцесами. Вони дякували учням за активну участь у проведенні тижня початкових класів. Найактивніші учасники отримали грамоти. І, звичайно, в усіх був гарний настрій і позитивні емоції.

Кiлькiсть переглядiв: 55